Dodano produkt do koszyka

Badanie towarów spożywczych

Książka

Badanie towarów spożywczych

Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa

Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN

Cena: 79.00 brutto

Czas dostawy:
3 dni
Koszty dostawy:
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
  • Kurier InPost 17.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost 15.00 zł brutto
Dostępność:
Opis produktu
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Autorzy
Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa
Język
polski
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN
9788301200473
Rok wydania
2019
Wydanie
1
Liczba stron
414
Oprawa
Miękka
Format
16.5x23.5
Ciężar
0.67 kg
Typ publikacji
Książka
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty podobne

Kontakt

Księgarnia LIBRA S.C.
Jedności Narodowej 10
58-580 Szklarska Poręba
NIP: 6110103626

757172426 pon.-pt. 10-18
kontakt@pwlibra.pl