Książka
Badanie towarów spożywczych
Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Cena: 79.00 zł brutto
Czas dostawy:
3 dni
Koszty dostawy:
- Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
- Kurier InPost 17.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost 15.00 zł brutto
Dostępność:
Opis produktu
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
- Autorzy
- Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Wydawnictwo Naukowe PWN
- ISBN
- 9788301200473
- Rok wydania
- 2019
- Wydanie
- 1
- Liczba stron
- 414
- Oprawa
- Miękka
- Format
- 16.5x23.5
- Ciężar
- 0.67 kg
- Typ publikacji
- Książka
Opinie, recenzje, testy:
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
Zapytaj o produkt